Site içi arama

Berkin'in ardından polis Seyit'i de vurdu!

Okmeydanı'nda dün gece yapılan yürüyüşe polis müdahalesi sırasında evine gitmek üzere caddeden geçen Seyit A. (18) adlı çocuk, kim tarafından atıldığı belli olmayan bir patlayıcının koluna isabet etmesi sonucu yaralandı. Patlamanın etkisi ile sol kolu parçalanan Akyüz'ün kolu ameliyatla kesildi.
Okmeydanı'nda yapılan yürüyüşe polis müdahalesi sırasında evine gitmek üzere caddeden geçen Seyit A. (18) adlı genç, kim tarafından atıldığı belli olmayan bir patlayıcının koluna isabet etmesi sonucu yaralandı.



Dicle Haber Ajansı'nın haberine göre, Mardin Dargeçit nüfusuna kayıtlı Akyüz, çevredekiler tarafından hemen Okmeydanı SSK Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Akyüz'ün sol kolu patlamanın etkisi ile parçalandığı için ameliyatla kesildi.



Akdoğan'ın akraba ziyareti için bir hafta önce Mardin'den İstanbul'a geldiği belirtilirken, patlamanın yaşandığı sırada ise evine gitmek üzere caddeden geçtiği öğrenildi. Polisin ameliyat öncesi hastaneye gelip ifade almaya çalışmasına, ailesinin izin verilmediği öğrenildi. Kolu kesilmek zorunda kalan Akdoğan'ın hastanedeki tedavisi halen devam ediyor.
Doğan Haber Ajansı ise bir eylemcinin polise ses bombası atmak isterken bombanın elinde patlaması sonucu elinden yaralandı”ğını öne sürdü.
Okmeydanı'nda 16 Haziran tarihinde gerçekleşen Gezi Parkı eylemleri sırasında evden ekmek almaya çıkarken 14 yaşındaki Berkin Elvan da polisin attığı gaz bombası kapsülünün başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanmıştı. Yaralanması sonrası Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Elvan'ın tedavisi o tarihten bu yana sürüyor.

sol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder