Site içi arama

Çekiyorum (mümkünse) Gülümseyin: Çocuk İşçi Fotoğrafları


İstanbul Fotograf ve Sinema Amatörleri Dernegi, çocuk emeğinin sömürüsüne dikkat çekmek ve konuyla ilgili verilen mücadelelere destek vermek amacıyla bir organizasyon düzenliyor. İSİG (İstanbul İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi) işbirliği ile düzenlenen çalışma kapsamında ülkenin her yerinden çocuk işçiliği konu edinen fotoğraflar, değerlendirmenin ardından bir sergi ile il il dolaşacak. Çocuk işçiliğini konu edinen fotoğraflar ayrıca bir katalogda toplanacak. 

Proje ile ilgili olarak İFSAK'ın çağrı metni:

Değerli Fotoğraf Severler

Her yıl Haziranın 12’si, çocuk işçiliği ile mücadele günü olarak kamuoyunda yer alıyor. Çocuk İşçiliği konusunda insanları bilgilendirme, dikkat çekme ve duyarlılığı artırabilme amacıyla çeşitli etkinlikler yapılıyor.

İFSAK Yönetim Kurulu STK projeleri kapsamında İSİG (İstanbul İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi) işbirliği ile çocuk işçiliği konusunda farkındalık yaratabilme ve bu konuda verilecek mücadeleye katkıda bulunabilme amacından yola çıkarak, Türkiye çapında tüm fotoğrafseverlerin katılabileceği bir proje düzenliyor.

Proje kapsamında çocuk işçilerle ilgili göndereceğiniz fotoğrafların seçimi İFSAK onur üyesi İSA ÇELİK tarafından yapılacak. Seçilecek fotoğraflardan hem sergi hem de katalog hazırlanacak. Serginin ülkemizin birçok ilinde de açılması planlanıyor.

Ayrıntılı Bilgi için: İFSAK

                           İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği

                           İstiklal Cad. Ayhan Işık Sok. No:32/2 Beyoğlu

                           0212 292 42 01

                           www.ifsak.org.tr

                           iletisim@ifsak.org.tr



Son Fotoğraf Gönderim Tarihi..... : 10 Nisan 2014
Sergi Açılış Tarihi.......................: 31 Mayıs 2014


Saygılarımızla,

İFSAK
İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği
İstiklal Cad. Ayhan Işık Sok. No:32/2 Beyoğlu
iletisim@ifsak.org.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder