Site içi arama

Dünyanın bütün 'Küçük Prens'leri birleşin!

"Fransız yazar ve pilot Antoine de Saint-Exupéry tarafından 1943 yılında kaleme alınan Küçük Prens Kitabı ve onun yıldızlardaki varlığı, bizi, belki küçüklüğümüzden de fazla heyecanlandırıyor. Onu yeniden yeniden okuyoruz… Küçük Prens kitabındaki felsefe, düşünce ve duygunun daha güzel bir dünya yaratmak için insanlara ilham verdiğine inanıyoruz." (tanıtım bülteninden)

Çocuklara, gökyüzüne baktıklarında bomba yağdıran uçakların dışında 'küçük prens'lerin, umutların, meraklı yıldızların ve ay dedeye dokunmak isteyen çocukların da olabileceğini gösteren Antoine de Saint-Exupéry'in 'Küçük Prens'leri Yıldıray Lise'nin koleksiyonundan, farklı dillerde yayınlanmış 170 kitaptan oluşan bir kitap sergisi ve etkinliklerle bugünün çocukları ve yetişkinleri ile buluşuyor. Tayfa Kitapkafe'nin ev sahipliği yaptığı sergi 29 Mart - 25 Mayıs tarihleri arasında ziyaret edilebilir ve dünyanın 'küçük prens'leri ile tanışılabilir. 
                                                                                                       Çekirdek Çocuk



"Not: Sergi her hafta Cumartesi günü yenilecektir. Sergi boyunca söyleşiler, okuyucu buluşmaları, dinletiler düzenlenecektir."


Küçük Prens Kitapları Sergisi ve Etkinlik Dizisi
Açılış ve Kokteyl: 2 Mart 2013 Cumartesi Saat: 19.00
Adres ve İletişim: tayfa kitapkafe



Meşrutiyet Mahallesi Selanik caddesi 82/32
Kızılay-Çankaya/Ankara
Cep: 0536 423 32 11 Telefaks: 0312 424 11 99
E-posta: info@tayfa.com.tr





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder