Site içi arama

Nazilerin çocuklarla ölüm deneyleri ortaya çıktı!

İngiliz Dailymail gazetesi, II. Dünya Savaşı’nın pek bilinmeyen karanlık bir noktasına, savaş sırasında yapılan tıbbi deneylere parmak bastı. Nazilerin ‘ari ve üstün’ ırkı yaratmak için yaptığı deneylerin görsellerini yayımlayan gazete, çocuklara uygulanan tıbbi işlemleri ortaya koydu. Bu deneylerde yetimhaneden alınan kimsesiz çocuklar, sarı saçlı ve mavi gözlü olması için ışınlara maruz bırakılıyor. Ve iddiaya göre ‘işe yaramaz’ olarak nitelendirilen çocuklar, hemşireler tarafından katlediliyor...



1- POLONYA’DAN BİNLERCE ÇOCUK KAÇIRILDI 
1939 yılında Polonya’dan üstün ırka benzeyen sarışın ve mavi gözlü binlerce çocuk ailelerinden koparılarak Almanya’ya getirildi. Bu çocuklar daha sonra Lebensborn evlerine gönderildi. Burada kilo, boy ve sağlık kontrolünden geçirilen çocuklar içinden bedensel ve zihinsel engelli olanlar seçilerek katledildi. 



2- EVLATLIK OLMAYI KABULLENMEYENLER ÖLDÜRÜLDÜ 
‘Almanlaştırılan’ sağlıklı çocuklar, SS ailelerine evlatlık olarak verildi. Yeni ailesini kabul etmeyen Polonyalı çocuklar toplama kamplarına gönderildi ve burada işkence yapıldı. Birçoğu ise katledildi. Hitler’in verdiği emirle katletilen çocukların son gördüğü şey, onları öldürmek için bekleyen hemşireler oldu. 


3- ÜSTÜN IRK ELDE ETMEK İÇİN ÇOCUKLARA İŞKENCE YAPILDI 
“Üstün ırk” elde etmek uğruna ailelerinden koparılarak Polonya’dan getirilen binlerce çocuktan bazıları zaman içinde esmerleşmeye başladı. Hitler’in emriyle Lebensborn kliniklerine gönderilen ten ve saç rengi esmerleşen çocuklar, burada ultraviyole (UV) işlemi uygulanılarak sarartıldı. 
Saçları kahverengiye dönen çocuklar, gözleri bağlı veya gözlük takılarak saatlerce UV ışınlarına maruz bırakıldı. Bu yöntemle kahverengiye dönen saçları yine sarı bir hal aldı. O döneme ait yeni ortaya çıkan bu fotoğraflarda çocuklara uygulanan güneş ışını terapisi net bir şekilde gözüküyor.
Lebensborn Projesi’nde tam bir Alman disiplininde yetiştirilerek asimile edilen çocuklar başarılı oldukları taktirde NAZİ subayları tarafından evlatlık ediniliyordu. Başarısızlık ise ötenazi ile ölüm demekti. Ancak cellatları olacak hemşireler, bu çocukları yaşatmak için gizlice ışın tedavisi yönetimini uyguladılar.


Almanya’da iktidara geldikten sonra saf bir Alman ırkı yaratmak için kolları sıvayan NAZİ hükümetinin, “Ari Irk” projesinde ışın tedavisinin kullanıldığı belirlendi. Yahudilerin imhasının baş planlayıcısı olan Dr. Heinrich Himmler’in İkinci Dünya Savaşı sırasında başlattığı “Lebensborn Projesi” kapsamında, işgal edilen Polonya’dan on binlerce sarı saçlı mavi gözlü çocuk ari ırk projesi için ailelerinden kopartılarak Almanya’ya getirildi. Hemşirelere emanet edilen bu çocuklar daha sonra SS subaylarına evlat olarak veriliyordu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder